Hulp nodig?

Hier vind je de antwoorden op jouw vragen.

Colleges

Uit welke onderdelen bestaat een college?

Een college (bijvoorbeeld autisme) bestaat uit 10 videolessen (subthema’s van autisme). Bij elke videoles vind je aanvullend lesmateriaal, zoals tests, oefeningen, boekentips en interessante links. Een college wordt afgerond met een online meerkeuzetentamen bestaande uit 30 vragen. Bij een voldoende tentamenresultaat ontvang je een erkend certificaat met bijbehorende studiepunten.

Hoe lang duren de videolessen uit een college?

De tijdsduur verschilt per videoles, afhankelijk van het subthema dat wordt besproken. Sommige subthema’s vragen namelijk om meer uitleg dan andere subthema’s. Vaak geeft de eerste les een goede indruk van de lengte van de video’s. Alle eerste lessen zijn gratis te volgen, dus probeer het gerust een keer uit.

Hoe lang kan ik van een college gebruikmaken?

Eenmaal aangeschaft, blijft een college voor onbepaalde tijd toegankelijk. Je kunt de videolessen zo vaak als je wilt starten, stoppen en weer hervatten.

Wanneer wordt een college aangemerkt als afgerond (100% voltooid)?

Het college wordt als afgerond aangemerkt als alle onderdelen door jou zijn bekeken (denk bijvoorbeeld ook aan studiewijzer, ander lesmatariaal en aanbevolen literatuur) en quizen en tentamen zijn afgerond. Het percentage bereikt dan de 100%.

Voor beroepsorganisaties is alleen het certificaat van belang dat je ontvangt bij afronding van het tentamen met een voldoende resultaat. Dit kun je ook zien als de succesvolle afronding van het college.

Tentamens

Tot wanneer kan ik tentamen doen?

Het tentamen kun je maken op het moment dat het jou uitkomt. Of dat nu op de dag van aanschaf is, na een week, een maand, een jaar…

Heb ik bij een onvoldoende recht op een herkansing?

Ja. Ieder college bevat twee tentamenmogelijkheden. Ben je de eerste keer niet geslaagd, dan kun je eenmalig kosteloos een hertentamen maken.

Kan ik mijn tentamen inzien?

Nee, het is helaas niet mogelijk om het tentamen in te zien. Dit is besloten in overleg met accreditatie-organen om te voorkomen dat antwoorden op internet gaan circuleren. Dit zou zuivere toetsing onmogelijk maken. Wel kun je direct na afloop van het tentamen zien hoe je per les hebt gescoord, zodat je weet waar eventuele extra verdieping nodig is.

Heb ik na het tentamen nog steeds toegang?

Ja. Eenmaal aangeschaft, blijft het college voor onbepaalde tijd toegankelijk, ook na afronding van het tentamen.

Certificaten

Waar vind ik mijn certificaat?

Direct na afloop van het tentamen kun je het certificaat downloaden op de resultatenpagina. Ook kun je het certificaat terugvinden onder ‘mijn colleges’ op je profielpagina.

Kunnen de gegevens op mijn certificaat worden aangepast?

Ja. Staan er onjuiste persoonsgegevens op je certificaat (bijvoorbeeld een typefoutje in je naam, of woonplaats in plaats van geboorteplaats), pas deze gegevens dan zelf aan bij profiel bewerken. De wijzigingen zullen worden doorgevoerd op het certificaat. Alle wijzigingen worden door ons systeem geregistreerd en door ons team gecontroleerd om fraude te voorkomen.

Krijg ik een bewijs van deelname als ik geen tentamen doe?

Nee. Hupper verstrekt enkel certificaten en doet dat alleen bij een voldoende tentamenresultaat.

Accreditaties

Door welke beroepsorganisaties is Hupper geaccrediteerd?

Een overzicht van accreditaties en bijbehorende registerpunten per college vind je op de pagina accreditaties.

Zijn er nieuwe accreditaties in aanvraag?

Op dit moment zijn er geen nieuwe accreditaties in aanvraag.

Kan ik Hupper colleges volgen als na- en bijscholing PsBK?

Ja. De colleges zijn HBO-conform geaccrediteerd en erkend als na- en bijscholing Psychosociale Basiskennis (PsBK) door Stichting Nederlands Register Opleidingen (SNRO).

Hupper coins

Wat kost een college?

Om een college in zijn volledigheid te volgen heb je 10 Hupper coins nodig. Wat je betaalt voor een college is afhankelijk van het aantal Hupper coins dat je inkoopt. Koop je bijvoorbeeld 10 Hupper coins dan betaal je € 59 voor een college. Koop je 50 Hupper coins dan betaal je slechts € 49 per college.

Hoe lang zijn mijn Hupper coins geldig?

Hupper coins blijven voor onbepaalde tijd geldig. Je kunt de coins dus bewaren voor een later moment en inzetten als het jou uitkomt.

Kan ik Hupper coins retourneren?

Het is niet mogelijk om Hupper coins te retourneren. Koop dus het aantal Hupper coins dat het beste past bij jouw leerdoelen.

Zijn Hupper coins onderling uitwisselbaar?

De Hupper coins die je koopt zijn bedoeld voor eigen gebruik. Het is niet mogelijk om Hupper coins uit te wisselen met andere gebruikers.

Facturen

Waar vind ik mijn factuur?

Facturen kun je terugvinden onder je profiel bij facturen.

Kunnen de gegevens op mijn factuur worden aangepast?

Nee. Dat is helaas niet mogelijk omdat facturen automatisch worden opgenomen in onze boekhouding. Wel kun je je factuuradres aanpassen voor een volgende aankoop.

Andere vraag?

Je ontvangt een reactie binnen 3 werkdagen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.